Bagage of een tas zoek? Met de Moustag niet meer!

Door  |  1 reactie

Het lijkt zo nietszeggend; een label aan je handbagage, weekendtas of cameratas. Maar nietszeggend is dat zeker niet met een Moustag. Met dit handige label is de kans dat je je bagage snel terug hebt als je deze bent verloren, aanzienlijk groter.

Wat is de Moustag?

Moustag labelMoustag is een handig bagagelabel met twee functies: lost & found en travel log.

Om even bij de eerste te beginnen; niets vervelender dan een tas kwijt raken op vakantie. Omdat je van het terrasje wegloopt en vergeet dat je nog een tas onder de stoel had staan, of doordat deze zoek raakt in de chaos van de trein.

Met de Moustag hoef je echter niet lang in de rats te zitten om je tas. De Moustag, die je uiteraard aan je tas hebt bevestigd voor je reis, is voorzien van een barcode waarmee de vinder eenvoudig jouw contactgegevens krijgt en zo jou blij kan maken!

Uiteraard gaan we hierbij wel uit van het goede van de mens en dus van eerlijke vinders. Die heb je echt wel nodig bij de Moustag!

En die travel log dan?

Bij de Moustag hoort een gratis app, waarmee je deze kan registreren. En welke je inzet zodra je je bagage bent verloren. Dit is ook de manier waarop je kunt communiceren met de vinder. Maar… de app is meer!

Het heeft een dagboekfunctie, waarbij je o.b.v. locatie foto’s en vakantieverhalen kunt toevoegen. Je kunt dit dagboek openbaar maken als je je familie en vrienden wilt laten meegenieten van je vakantie, maar je hebt ook de mogelijkheid om deze af te schermen.

Zo ‘beveilig’ je je bagage én leg je je reis vast in één. Handig toch?

Praktisch!

De Moustag is in verschillende varianten – waaronder gave zwart/witte! – verkrijgbaar voor slechts € 14,95 in de online shop.

Ga snel naar de Moustag-shop >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. Gustavo Woltmann

    11 januari 2017 at 17:31

    Het is mij gelukkig nog nooit overkomen (hout vasthouden), maar het is in ieder geval een leuk idee, ook met die app die eraan gekoppeld is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *