Tot de dood ons scheidt…

Door  |  0 reacties

Afgelopen tijd versleten we heel wat boeken op de redactie van Like & Love (it!). De komende tijd kun je hier dan ook weer fijne recensies verwachten. Om te beginnen met Tot de dood ons scheidt van Allison Brennan.

Waar ‘Tot de dood ons scheidt’ over gaat

Tot de dood ons scheidt, Allison BrennanIn Tot de dood ons scheidt maak je kennis met Lucy Kincaid, ooit het slachtoffer van ontvoering en bijna-moord. Uit zelfverdediging vermoordde ze haar aanvaller. Niets van dit alles brak haar; ze werd er juist vastberaden door om bij de FBI te gaan en cybercrime aan te pakken. Als voortraject daarop sluit ze zich aan bij een lotgenotengroep die op zoek gaat naar mensen die zich schuldig maken aan seksmisdaden.

Maar wat als een deel van deze mensen opeens vermoord wordt? Wat is Lucy’s rol hierin? Langzaam lijkt het net om haar zich te sluiten én loopt ze ook nog eens gevaar. Zal het verleden zich herhalen?

Wat we vonden van ‘Tot de dood ons scheidt’

Met stip op nummer 1 staat bij ons Karen Rose als het aankomt op goede thrillers. Maar eerlijk is eerlijk; Allison Brennan evenaart haar aardig!

Het verhaal bouwt zich langzaam op; tot aan een verhoogde hartslag op het eind. De romantiek in het boek – Lucy word verliefd op beveiligingsexpert Sean – geeft net dat beetje extra dat je ook van Karen Rose gewend bent. Wij zijn fan!

Titel: Tot de dood ons scheidt
Auteur: Allison Brennan
Uitgeverij: De Fontein
Prijs: € 18,99

Koop bij bol.com
(ook verkrijgbaar als e-book)

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar. Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *