Papadag

Door  |  0 reacties

Heb jij – net als wij – het goede voornemen om eens wat minder achter schermpjes te zitten? Pak een goed boek. Om te beginnen met Papadag van Jet van Vuuren. Als je hem weg kan liggen, vinden wij het knap. Ze zet weer een mooi staaltje kunst neer met haar laatste boek.

Jet van Vuuren is het pseudoniem van thriller-schrijfster Hennie de Groot. Eerder had zij succes met o.a. de boeken Zomerdruk, De oppas, Bed & Breakfast en Eindfeest. En nu is daar dan Papadag.

Waar ‘Papadag’ over gaat

Papadag Jet van VuurenMaud verlaat haar gezin en woning in Zeeland om voor haar hulpbehoevende moeder in Zeeland te gaan zorgen. Althans, dat denkt de buitenwereld.

Feitelijk heeft ze helemaal geen liefdevolle band met haar moeder en vlucht ze voor een stalker. Een stalker die duidelijk meer weet over haar verleden en dat van haar moeder. Wat? Daar hoopt Maud achter te komen door in de buurt van haar moeder te wonen.

Maar haar moeder is verward en haar stalker zit steeds meer op haar nek. Maud weet steeds minder wie ze kan vertrouwen en lijkt zichzelf steeds meer in de problemen te storten. Zal ze er ooit achter komen wat er vroeger is gebeurt en wat de rol is geweest van haar vader?

Wat wij vinden van ‘Papadag’

Typisch Jet! En dat betekent dat ook dit boek weer makkelijk wegleest. Af en toe zal je je een beetje ergeren aan de naïviteit van Maud, maar het feit dat het tot het eind verrassend blijft hoe het écht zit (althans voor ons, misschien prik jij er wel doorheen), maakt dat je verder wilt lezen. In één weekend uit. Gegarandeerd!

Titel: Papadag
Auteur: Jet van Vuuren
Uitgever: Karakter Uitgevers
Prijs: € 15,-

Bekijk op bol.com
(ook verkrijgbaar als e-book)

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *