A la Donna Hay

Door  |  0 reacties

 

Wil jij fast, fresh and simple koken? Dan is deze Donna Hay magazine-app voor de iPad vast iets voor jou!

Donna Hay, de bekende Australische kookboekenschrijfster, staat bekend om haar snelle, makkelijke en vooral lekkere recepten. Via deze app krijg je toegang tot 2 van haar gratis tijdschriften. Je kunt er in bladeren, haar stap-voor-stap recepten lezen en video’s met tips bekijken.

Download de app in de iTunes Store >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *