Koekjes & camera’s

Door  |  0 reacties

Het ideale tussendoortje voor fotografen: camerakoekjes. En die kun je eenvoudig zelf maken!

Ben jij een fotografie-liefhebber? Dan heb je je ongetwijfeld wel eens verlekkerd aan de vele leuke fotogadgets op Photojojo.com. Wij nemen – als diehard fotografieliefhebbers – regelmatig een kijkje en heel eerlijk: meestal komt de creditcard dan ook tevoorschijn.

KoekjescameraOm deze toffe koekjesvormen, in de vorm van een camera, aan te schaffen bijvoorbeeld. De ‘camera cookie cutter set’ bestaat uit drie mallen waar je eenvoudig eetbare camera’s van kunt maken. In de set vind je onder andere een mal van een moderne spiegelreflex camera, maar ook van een old school camera.

De set wordt geleverd met deegstempels & handige recepten, zodat je ook als je geen top-kok bent wel top-koekjes kunt maken. En dat voor slechts € 11,50.

Bestel de set op VTwonen.nl >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *