Verander je leven met dobbelstenen

Door  |  0 reacties

DiceForChange-dobbelstenen

Voornemens, wie heeft ze niet? Ook wij willen de wereld veranderen, liever zijn voor de mensen van wie we houden en gezonder door het leven gaan. Uiteindelijk komt er weinig van terecht, omdat we gewoon niet weten waar we moeten beginnen. De makers van DiceForChange vonden een simpele oplossing in de vorm van.. een dobbelstenen!

Het probleem met voornemens is dat ze niet concreet genoeg zijn. Het veranderen van vastgeroeste gewoontes is een geleidelijk proces, het kan niet van de een op de andere dag gebeuren. Een goed voornemen als ‘gezonder leven’ heeft geen begin en geen einde, dat kan van alles zijn. En juist doordat het zo’n groot doel is, krijgen we het niet voor elkaar. Maar wel met deze dobbelstenen!

Over de DiceForChange-dobbelstenen

De dobbelstenen van DiceForChange pakken dat probleem slim aan door de grote doelen te behouden, maar die doelen op te delen in kleine, concrete stapjes. Het idee is simpel: rol een van de stenen en voer de taak uit die als afbeelding op het vlakje schijnt. Door dat dagelijks te doen kom je steeds een stukje  dichter bij je doel!

Drie unieke dobbelstenen

Koop je de DiceForChange-dobbelstenen dan krijg je deze geleverd in een set van drie. De eerste is de WelnessDice, gemaakt voor als je je gezondheid wil verbeteren. De vlakken van deze dobbelsteen bevatten opdrachten als ‘Neem vandaag de trap’ en ‘Eet vandaag een gezonde maaltijd’. De EcoDice spoort je aan om gezonder met het milieu om te gaan: ‘Loop of fiets vandaag naar het werk’. Daarnaast heb je de KindnessDice, die ervoor zorgt dat je aardig doet tegen anderen door middel van opdrachten zoals ‘Help vandaag iemand’ en ‘Vertel iemand dat je van hem/haar houdt’.

En het mooiste: het veranderen van je leven kan al voor maar € 12,-.

Bestel hier de DiceForChange dobbelstenen  >>

Reacties

Laura (20) is derdejaars studente psychologie. Ze kan eigenlijk niet zonder haar katten. In haar vrije tijd is ze vaak aan het schrijven, hardlopen, lezen of muziek aan het maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *