Naar de Griekse Spa met Eliza was Here

Door  |  0 reacties

Mocht ik ooit naar Griekenland gaan dan weet ik nu al waar ik heen ga, dit geweldige spa-hotel via Eliza was Here.

De slogan van Eliza was Here: “Waar iedereen rechtsaf slaat, gaat Eliza linksaf.” Eliza (een fictief persoon in mijn ogen) neemt je mee langs de mooiste accommodaties binnen Europa. Hoewel haar teksten voor mij wat te zweverig zijn, vind ik het concept van Eliza was Here echt geweldig.

Kleinschalig & persoonlijk

Alle accommodaties die ze bieden zijn kleinschalig, ik heb nog geen locatie gevonden waarbij er meer dan 50 kamers waren. Vaak zijn het er minder en heb je direct contact met de eigenaar, die zelf ’s ochtends jouw ontbijt bezorgd. En die je alles kan vertellen over de omgeving, inclusief toffe restauranttips. Mijn eerdere reis naar Portugal met deze touroperators is me zo goed bevallen dat ik zeker nog een keer (of twee, of drie, of vier) met hen op reis ga.

Waar voor je geld bij Eliza was Here

Heel eerlijk: het zijn niet de meest goedkope reizen. Maar buiten de geweldige accommodaties heb je ook altijd (op een aantal accommodaties na die o.b.v. eigen vervoer zijn) een huurauto tot je beschikking tijdens je verblijf. Vaak ook een must omdat jouw kleinschalige accommodatie niet direct aan die drukke boulevard ligt.

Verliefd op Cressa Ghitonia

Eliza was Here richt zich op diverse landen in Europa, waaronder Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal & Malta. Maar de meeste accommodaties hebben ze op de Griekse eilanden. Bovenaan ons wensenlijstje staat de accommodatie Cressa Ghitonia Spa Hotel. Sinds ik voor het eerst de foto’s zag, droom ik weg bij dit hotel…

Van alle gemakken voorzien

Dit hotel ligt buiten de drukke plaatsen op Kreta, in het kleine plaatsje Skafa, bovenin de bergen. Vanaf het ontbijt terras heb je een geweldig uitzicht over het eiland. Het hotel beschikt over 15 19e eeuwse huisjes, die in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden wel van alle gemakken voorzien. En: je hebt een spa tot je beschikking, wat wil je nog meer?

Voor dit jaar staat er al een verre reis op de planning, maar 2014? Ja, dan moet het er maar eens van komen!
Ga voor meer informatie over dit hotel naar Eliza was Here >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *