Hotel The Neighbour’s Magnolia

Door  |  0 reacties

Amsterdam is een prachtig boutique hotel rijker, The Neighbour’s Magnolia. Een hotel in een monumentaal pand in het hart van het Museumkwartier, met om de hoek het Van Gogh en Stedelijk Museum. Tijd om te ontdekken!

Wat gelijk opvalt als je binnen komt is het interieur: HAY meubels gecombineerd met vintage pasteltinten. Voeg daar de persoonlijke aandacht aan toe en de grote magnoliaboom die bij de buren in de tuin staat en je hebt een hotel om in weg te dromen.

Magnolia met HAY en vintage design

Naast HAY meubels en het gebruik van vintage, zie je overal zachte magnolia pasteltinten terugkomen. Ook in de huiselijke LivingRoom. Hier kun je rustig ontbijten, genieten van een drankje, je mail checken op de iMac of relaxen op de vele zitplekken met uitgebreide collectie lifestyle- en designtijdschriften. En je komt er zelfs een echte hotelhond tegen: Bleecker.

De hotelkamers

Het hotel heeft 21 kamers, verdeeld in 5 type kamers. Ze hebben allemaal ruime bedden, een bureau met felgekleurde HAY stoel, flatscreen-TV, eigen badkamer met douche of bad en fair trade verzorgingsproducten van ADA Cosmetics. De kamers verschillen echter in grootte en de kamers die aan de tuinzijde liggen hebben een balkon of (dak)terras met uitzicht op de magnoliaboom. Vanaf € 79,50 per nacht kun je een kamer reserveren inclusief ontbijt.

Bijzonder

Naast extra’s als een minibar, koffie- en theefaciliteiten en roomservice komen op jouw verzoek naar je kamer. Daarnaast zijn op de gang een strijkplank, kofferen en warme deken bevestigd, mocht je daar gebruik van willen maken. Wat dit hotel echter nog een extra bijzonder tintje geeft is dat jouw huisdier – hond – meer dan welkom is. Hotel The Neighbour’s Magnolia biedt een speciaal Pets Delight hondenpakket inclusief koekjes, botje en dental stick voor € 25,- per hond per verblijf. Een uitgebreide eindschoonmaak van de kamer is hierbij inbegrepen.

Ga naar de website van Hotel The Neighbour’s Magnolia >>

Reacties

Tanja (42) woont samen met Oskar en kat PLUK in Haarlem. Ze wordt blij van alle seizoenen, schrijven, wandelen en foto's maken. Social media vindt ze de beste uitvinding ever en wat dat over haar zegt, leert ze nu op de Open Universiteit bij de studie psychologie. Ze is een regenboogmaker in wording en leeft volgens de stelregel Don't grow up, it's a trap!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *