9x toffe barbecues

Door  |  0 reacties

Het summum onder de barbecuemerken is natuurlijk het populaire – maar helaas ook niet goedkope – Weber. Maar wist je dat er veel meer – en soms ook enorm betaalbare! – toffe barbecues zijn? Wij gingen voor je op zoek! Nodig je gasten maar vast uit…

Zodra de eerste zonnestralen verschijnen, rent half Nederland naar de supermarkt voor een flinke dosis vlees, fruit, salades en sausjes. Als je de tuin in stapt, ruik je geen zomer meer, maar de geur van de barbecues van de buren. Storend? Nee, het betekent dat het toch echt zomer is. Doe gewoon gezellig mee.

Met onderstaande toffe barbecues (of andere vormen van buitenkoken) wordt het immers nog leuker!
9x toffe barbecues

Alles over deze toffe barbecues

1. Zeer betaalbaar: deze handige emmer die meteen dienst doet als barbecue. Na het barbecue-en (en schoonmaken!) ruim je al je barbecue-gerei op in… juist, de emmer! Hij is ook nog eens zeer vriendelijk voor je portemonnee.

2. Dé barbecue om het hele jaar door te gebruiken. Want deze veelzijdige barbecue doet ook dienst als (ja echt!) bloempot. Je moet er maar op komen! Ook leuk: gebruik in de zomer de bovenkant voor je barbecue-kruiden.

3. Barbecues kunnen soms onnodig veel ruimte in nemen. Deze notebook-barbecue kun je echter eenvoudig inklappen.

4. Niet echt een barbecue, maar wel een gezellige vorm van buitenkoken. Deze Barbecook bezorgd je niet alleen lekker eten, je zit direct met zijn allen om een gezellig kampvuur.

5. De twee redenen om deze barbecue te kopen? De kleur en het feit dat hij van Jamie Oliver is. Genoeg redenen toch?

6. De ideale barbecue voor de ini-mini-balkon-houders. Deze zet je gewoon op tafel. En gaat het regenen – we wonen immers in Nederland – dan verhuis je hem zo naar binnen.

7. Hoewel deze compacte party-barbecue eigenlijk voor op de camping bedoeld is, is hij ook ideaal voor mensen met weinig opbergruimte thuis.

8. Zeker niet de goedkoopste in het rijtje – Weber is nog goedkoper – maar wow, wat een mooie design-barbecue. En met deze Puuur-barbecue kun je ook nog eens gezond grillen.

9. Wil jij je buren niet belasten met een rookgeur? Deze LotusGrill belooft rookvrij te zijn door een uniek luchtcirculatiesysteem. Daarbij is hij ook nog eens compact en snel gebruiksklaar. Enige minpunt is de prijs. 

P.S. Nog inspiratie nodig voor barbecue-recepten? We vonden eerder een handige app voor je.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *