9x bijzondere overnachtingen in Europa

Door  |  0 reacties

Tijd voor vakantie! Maar houd je niet van all inclusive en verblijf je het liefst kleinschalig op unieke plekken? Met reisorganisatie Eliza was here ben je verzekerd van bijzondere overnachtingen.

Naast dat ik schrijf voor Like & Love (it!) houd ik mij doorgaans de hele week met vakantie bezig, vanuit mijn werk. Werken voor een reiswebsite is geen straf. Ik droom elke werkdag weg bij de mooiste bestemmingen, mijn wishlist groeit met de dag. Voor volgend jaar bestaat mijn top 3 vakantiewensen uit een rondreis Cuba, een rondreis langs de Marokkaanse koningssteden en Toscane. Maar heel af en toe wil ik niet rondreizen en dan plan ik een weekje zon in. Niet dat ik dan de hele week in de zon lig: het liefst trek ik er halve dagen op uit. De omgeving verkennen & foto’s maken.

Voor dit soort reizen boek ik het liefst bij Eliza was here, een van de touroperators die je vindt op Vakantie.nl. Sinds ik daar vijf jaar geleden mee in aanraking kwam, ben ik fan. Ze hebben kleinschalige accommodaties op unieke plekken voor wel heel bijzondere overnachtingen. Daarbij zit er bij alle vliegvakanties een huurauto inbegrepen. Je zit namelijk altijd buiten de drukte en dan is zo’n auto toch wel erg praktisch.

Speciaal voor jou zette ik mijn favoriete accommodaties – waar ik al ben geweest of die heel hoog op mijn wishlist staan – op een rij. Bijzondere overnachtingen gegarandeerd.

9x bijzondere overnachtingen Europa

Over deze accommodaties voor bijzondere overnachtingen

1. Cressa Ghitonia stond al drie jaar bovenaan mijn lijstje en afgelopen juni mocht ik er ein-de-lijk heen. Dit boutique hotel met ca. 10 kamers is gelegen in het rustige oosten van Kreta en bied je naast een geweldige omgeving een plek om tot rust te komen. Inclusief spa & wellness.

2. Als ik dan toch die rondreis Toscane ga maken, dan ga ik graag overnachten in Villa Petrischio. Bijzondere overnachtingen zijn volgens Eliza was Here gegarandeerd in dit Italiaanse landhuis. En dat geloof ik direct als ik naar de plaatjes kijk. Wow!

3. Raar maar waar als je voor een reiswebsite werkt: ik heb nog te weinig van Italië gezien. Zonde, want ik vind het een geweldig land. Maar ik kan zo slecht kiezen uit de vele mooie bestemmingen binnen en buiten Europa. Zo wil ik heel graag nog een keer naar Sardinië. En dan het liefst naar Borgo Degli Ulivi, gelegen in een schilderachtig dorp.

4. Sinds kort biedt Eliza was here ook bijzondere overnachtingen in Kroatië aan, en dan met name in Istrië. Ontdek deze streek bijvoorbeeld vanuit Dva Baladura. Verblijf tussen de druivenranken & olijfbomen in dit unieke landhuis.

5. Mocht die rondreis Marokko volgend jaar niet in het budget passen, dan kan ik altijd nog een van de nieuwste accommodaties van Eliza was Here boeken: Hotel Chapel Number 5. Deze bed & breakfast in de sfeer van 1.001 nacht is de ideale uitvalsplek om Malta te ontdekken.

6. De eerste accommodatie die ik ooit bezocht van Eliza was here: Há mar ao Luar. Relaxen doe je aan het zwembad dat je vaak voor jezelf hebt en ben je op zoek naar de drukte dan ben je zo in levendig Lissabon. Ook leuk: een rondrit langs de vele vissersdorpjes in de omgeving. Inclusief overheerlijke vis.

7. Wil jij graag kennismaken met Turkije, maar zie je de grote all inclusive hotels niet zitten? Eliza was here beschikt over vijftien bijzondere accommodaties, waarvan het grootste deel aan de Zuid-Egeïsche kust. Hotel Ruya ligt net buiten het levendige Bodrum en is een ideale uitvalsplek om de streek te verkennen.

8. Hoewel de meeste reizen van Eliza was here vliegreizen zijn, hebben ze in Frankrijk ook enkele autovakanties. Lekker op pad met je eigen auto. Mijn favoriet in Frankrijk? Vlakbij Saint Tropez vind je het chique Hôtel L’Orangeraie.

9. Het Griekse eiland Santorini staat bekend om haar witte huisjes. Boek je jouw vakantie in Lotza’s Studios (in het schilderachtige dorpje Finikia) dan overnacht je in net zulke schattige witte huisjes.

Om bij weg te dromen toch? Op naar heel veel bijzondere overnachtingen in Europa!

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *