OXO: handige keukenbenodigdheden voor keukenprinsessen

Door  |  2 reacties

Keukenbenodigdheden hoeven wat ons betreft maar aan twee strenge criteria te voldoen: ze moeten praktisch zijn en tijd besparen. Sexyness is totaal ondergeschikt. Een merk dat inderdaad niet sexy is, maar wel voor handige keukenbenodigdheden staat, is het awardwinnende OXO.

Over makkelijke keukenhulpjes gesproken: OXO maakt het leven van een beginnende keukenprinses echt een stuk eenvoudiger. Dit merk, dat in 1990 werd opgericht, heeft als doel de inefficiëntie van bestaande producten aan te pakken. In de vorm van design en handige tijdbesparende foefjes. En als je in het bijzonder producten uit de OXO Good Grips-lijn hebt geprobeerd, zul je moeten toegeven dat ze hun belofte waar maken.

Alle producten in deze lijn zijn beroemd om de ergonomie en de comfortabele grip die je zelfs met natte handen – en die heb je regelmatig in de keuken – nog hebt. Niet verrassend dat wij inmiddels fan zijn van dit betaalbare merk, dat te koop is bij o.a. Bol.com. We zetten een selectie van de meest handige keukenbenodigdheden voor je op een rij.

oxo handige keukenbenodigdheden

Alles over deze handige keukenbenodigdheden van OXO

1. Een komkommersalade, appeltaart of een aardappelgratin maken? Met de OXO Good Grips Mandoline snijd je eenvoudig plakken in de door jouw gewenste dikte (3 opties). De restenhouder van dit RVS-apparaatje vangt je afval op.

2. Met deze 3-in-1 avocadosnijder split, ontvel en snijd je je avocado snel & eenvoudig. Zonder dat er te veel vruchtvlees verloren gaat!

3. Ideaal, die maatkannen van OXO Good Grips. Bij deze maatkannen kun je ook van bovenaf zien hoeveel je in de maatkan hebt gedaan. Nooit meer optillen en voor je neus houden! Sexy? Not at all, maar is een maatkan dat überhaupt ooit?

4. Een beetje decadent, maar vooral geldbesparend: een afwasborstel met ingebouwd zeepreservoir.

5. Ananasplakken snijden kan niet eenvoudiger (en netter!) dan met deze ananassnijder uit de OXO Good Grips-productlijn. Oh en dan kun je ook nog zelf bepalen hoe dik je je plakken wilt hebben. Ideaal toch?

6. Heb je ook altijd zo’n moeite met je eigeel van je eiwit scheiden? Dan wordt deze eierscheider één van jouw favoriete handige keukenbenodigdheden. Klem hem op de rand van je maatbeker, kom of pan, breek jouw ei en tada: gescheiden!

7. Kaas raspen, ik heb er stiekem een hekel aan. Ik weet het namelijk al-tijd voor elkaar te krijgen er een smeerboel van te maken. Overal geraspte kaas! Maar niet sinds ik deze handige rasp in huis heb. Mijn geraspte kaas wordt voortaan opgevangen in een reservoir. Ook speciaal voor kruiden verkrijgbaar overigens.

8. Naast de ananas- en avocadosnijder is deze mangosnijder zeker een aanrader. Met een beweging wordt de pit verwijderd en de vrucht in tweeën gesneden. Zonder dat je vruchtvlees verspild!

9. Vleesliefhebbers opgelet: met deze thermometer wordt jouw vlees altijd precies zoals jij het wilt!

Was jij al bekend met deze handige keukenbenodigdheden van OXO? Welke raad jij aan?

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

2 reacties

  1. Kelly

    30 september 2014 at 10:03

    Hele handige keukenhulpjes!

  2. Karen

    1 oktober 2014 at 09:24

    Zo, die mango snijder, die heb ik nodig! #mangoaddict

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *