Polaroid Z2300: maak direct stickers van je foto’s

Door  |  0 reacties

Mobiele camera’s zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Sterker nog: ze lijken de compactcamera van de markt te drijven. Ook wij lopen zelden meer met een compactcamera rond. Hooguit een spiegelreflex voor de echte echte foto’s. Er is echter één camera waar we graag onze mobiele telefoon even voor aan de kant leggen: de Polaroid Z2300.

Denk niet dat Polaroid al eeuwen is afgeschreven, het fotomerk maakt de laatste jaren een ware comeback. Want door de grote versnelling van alle technologieën kunnen we soms intens terugverlangen naar vroeger. Naar die leuke polaroidfoto’s die direct uit je camera kwamen rollen. En die zijn terug, zoals we al eerder schreven over de Fuji Instax mini 8. Maar dat niet alleen: Polaroid blijft nieuwe concepten bedenken, zoals de Z2300.

Wat is de Polaroid Z2300?

Heel kort gezegd is de Polaroid Z2300 is een 10 megapixel digitale camera, een Polaroid-camera en een fotoprinter in één.

Polaroid Z2300Met deze camera, met een tof retro-uiterlijk, kun je niet alleen foto’s (en filmpjes) maken, je kunt ze ook nog eens direct bewerken (incl. borders en meer) en printen zonder dat er ook maar een computer aan te pas komt. Printen kun je direct op stickerpapier van Polaroid-film. Leuk om gedenkwaardige foto’s op gedenkwaardige plekken achter te laten! En nee, deze foto’s hoef je dan niet weer zoals de oude foto’s te schudden.

Je foto’s worden overigens ook veilig opgeslagen op de interne schijf, en je kunt er eventueel als extra nog een 32GB SD-schijfje in stoppen. Wat zeker als je veel wilt filmen een aanrader is. De camera past eenvoudig in je broekzak, waardoor je hem eenvoudig mee neemt naar feestjes.

Tof toch? Nu nog even sparen want de Polaroid Z2300 kost helaas € 174,99 (incl. 10 vellen papier).

Bekijk op bol.com

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *