Vakantievoorpret! Met korting naar de Vakantiebeurs

Door  |  0 reacties

Nieuw jaar, nieuwe vakantieplannen! En hoewel we steeds meer in mei & juni boeken, blijft januari traditioneel de vakantievoorpret-maand. Extra leuk: in januari vindt ook de Vakantiebeurs plaats. En als je nu je kaartje bestelt, krijg je € 3,50 korting.

Je zou zweren dat je er al was, dat is tijdens deze alweer 45e editie van de Vakantiebeurs het thema. Dit jaar staat de beurs voor reisfanaten namelijk nog meer in het teken van doen, zien én proeven. Zodat je daar al de sfeer van jouw volgende vakantiebestemming ervaart.

Wat je er kunt doen en beleven?

Wat dacht je van een duikje nemen in een bassin, wandelen door de woestijn of op de Noordpool? Of waag een poging bij de klimmuur?

Bij op vakantie gaan hoort natuurlijk lekker eten! En dat kan op heel veel plekken op de Vakantiebeurs. Maar als je echt een culinaire vakantieganger bent, volg dan de Culinaire Route. Voor € 7,- kun je over de hele Vakantiebeurs op diverse plekken genieten van wereldse culinaire hoogtepunten. Het water loopt ons al in de mond bij de gedachte aan Ierse cheesecake, pincho’s uit Spanje, een Franse wijnproeverij en smakelijke boboti uit Zuid-Afrika.

Wie gaat er op vakantie zonder een fototoestel of mobieltje op zak? Juist, niemand. En toch zie je dat jouw eigen foto’s net niet zo mooi zijn als je zou willen. Kom dan naar het Fotografiepaviljoen voor interessante workshops.

En dit is nog maar een kleine selectie van wat de Vakantiebeurs dit jaar te bieden heeft.

Wie, wat, waar, wanneer?

De beurs, voor reizigers in alle soorten & maten vindt dit jaar van woensdag 14 t/m zondag 18 januari plaats in, zoals elk jaar, de Jaarbeurs Utrecht. Je kunt dagelijks terecht van 10.00 tot 18.00 uur. Vrijdag kun je twee uur langer genieten, tot 20.00 uur.Met korting naar de Vakantiebeurs

Een kaartje aan de deur kost € 15,50. Maar als je hem nu al online bestelt, bespaar je maar liefst € 3,50. Jouw kaartje kost je dan slechts € 12,-. Snel bestellen dus!

Had jij al plannen om naar de Vakantiebeurs te gaan en profiteer je graag van deze korting? We horen graag hoe je het hebt gehad!

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *