Eyecatchers in de keuken (en op tafel): 9x mooie broodplanken

Door  |  0 reacties

Vergeet de standaard Ikea-broodplanken. Als je op zoek gaat zul je ontdekken dat er zoveel mooie broodplanken zijn, dat je het liefst alleen maar brood wilt eten…

Geef mij vers brood en ik ben een happy camper. Hoeveel koolhydraten er ook in zitten, en hoeveel gezonder een stuk fruit ook is, voor brood mag je mij wakker maken. Ontbijt & lunch: ik ben er dol op zolang er maar brood bij betrokken is. En in restaurants moet er steevast een mandje brood op tafel.

Geen verrassing dus dat ik in winkels en op webshops altijd val voor mooie brandplanken. De kast staat er inmiddels redelijk vol mee. Tijd om mijn favorieten op een rij te zetten. Kijk je mee? Als jij ook broodliefhebber bent moet je op zijn minst voor een van deze mooi broodplanken gaan.

Mooie broodplanken

Alles over deze mooie broodplanken

1. Jouw boterham op een boterham? Hoe leuk! Deze HKLiving-set van zes mooie broodplanken in de vorm van boterhammen bestel je op vtwonen.nl.

2. Zilverblauw is niet alleen een geweldige blog, ze hebben een net zo geweldige shop. Waar je onder andere deze handgemaakte broodplank kunt vinden.

3. Kleur op je tafel creëer je door de mooie broodplanken van Ferm Living in alle kleuren te combineren.

4. Wat tof! Deze brood- annex serveerplank van Oooms in de vorm van een puzzelstuk biedt niet alleen ruimte voor al je stokbrood met tapenades, je kunt er ook je wijnglas aan hangen.

5. Deze broodplank van Tingleby kan gebruikt worden als placemat, middenstuk of snijplank. Maar ook als onderzetter, want deze kan tot 150 graden Celcius aan. Als deze mooie broodplank je tafel niet opvrolijkt?

6. Fan van de Amsterdamse grachten? Koop deze grachtenhuis-broodplankjes. Te bestellen bij Cook & Co.

7. Praktisch & design! Deze mooie broodplanken van Joseph & Joseph zijn voorzien van een bakje voor bijvoorbeeld je olie, tapenade of aioli. Handig, maar wat kun je ook anders verwachten bij dit merk.

8. Iedereen een eigen plankje tijdens een avondje borrelen? Dan zijn deze kruisplankjes, ook van HKLiving, geweldig.

9. Dit wolkenplankje zorgt ervoor dat je tijdens het ontbijt nog semi-slaperig kunt verder dromen.

Voor welk van deze mooie broodplanken ga jij?

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *