9x pasteltinten in de keuken

Door  |  0 reacties

Ben jij dol op al die lieve pasteltinten maar vind je je woonkamer in pastel te overdreven? Dan begin je toch gewoon met pasteltinten in de keuken…

Zachtroze, mintgroen, lichtgeel, babyblauw en lila zijn echt niet alleen geschikt voor de babykamer. In de keuken doen ze het ook heel goed. Kijk maar eens hoeveel leuks wij voor je hebben gevonden in pasteltinten. Van snijplank tot mixer. Je wordt er hebberig van.

Pasteltinten in de keuken

Alsjeblieft, inspiratie voor pasteltinten in de keuken

1. Iedere keuken heeft een weegschaal nodig. Zeker als je graag bakt. Deze retro-variant, verkrijgbaar in vier kleuren, is een echte blikvanger en verdient een plekje in het zicht.

2. En maak dan gelijk naast die gave weegschaal plek vrij voor deze stoere mixer. Kan hij het werk doen terwijl jij bewondert hoe mooi hij is. Hij is verkrijgbaar in maar liefst 27 uitvoeringen!

3. Deze snijplank van acaciahout is niet alleen handig als snijplank of serveerplank, hij staat ook nog eens super leuk als accessoire op je aanrecht.

4. Jamie Oliver fan? Dan is deze retro servettenhouder echt iets voor jouw keuken.

5. Functioneel én mooi om te zien, daar houden we van. Deze prullenbak voldoet hier prima aan en is een echte eyecatcher in de keuken.

6. Als je graag cupcakes bakt dan is dit toch een superleuke aanwinst? En ze doen het ook leuk als schaaltje.

7. Een salade is eigenlijk bij iedere maaltijd een goed idee. Deze saladeschaal met slabestek in babyblauw mag dus niet ontbreken in de keuken in pasteltinten.

8. Als de thee en/of koffie bij jou thuis altijd in een thermoskan gaat, is deze in pasteltint een must have.

9. En natuurlijk drink je je thee of koffie dan uit mooie bijpassende mokken in pasteltint.

Hebben we je op ideeën gebracht? Ga jij jouw keuken een make-over geven in pasteltinten? 

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *