Gespot! Polaroid camera in retro jasje

Door  |  1 reactie

Sommige nieuwe producten van HEMA zijn zo leuk dat ze een apart plekje verdienen op onze blog. Zo ontdekten we gisteren via Instagram – weet je hoeveel inspiratie we daar vandaan halen voor Like & Love (it!)? – dat HEMA een nieuwe instax camera heeft. Hebben!

Sinds enige tijd ben ik de trotse bezitter van de Fuji Instax Mini. Een witte polaroidcamera in een stoer jasje, waar we eerder al over schreven. Ik vind het leuk om mee te nemen naar feestjes of voor spontane foto’s op vakantie.

Maar mijn volgende vakantie wil ik eigenlijk een andere camera meenemen. Eentje die er lekker retro uitziet, en meer past bij mijn serieuze fotografen-look. HEMA heeft namelijk een nieuwe Instax mini, de Fujifilm Instax camera mini 90 neo classic.

Wat biedt de Fujifilm Instax camera mini 90 neo classic?

Fujifilm Instax camera mini 90 neo classicDe Fujifilm Instax camera mini 90 neo classic is net als de eerder besproken camera een polaroidcamera, wat betekent dat de foto direct uit de camera komt rollen. Direct napret! Opvallend is dat deze een stuk scherper is dan zijn voorganger en de kleuren beter uitkomen.

Maar uiteindelijk is en blijft het de charme van de polaroidfoto’s die maken dat je deze camera direct wilt hebben. Want je kunt zoveel leuke dingen doen met polaroidfoto’s. Maak een mini-fotowand in je huis- of slaapkamer, verzamel foto’s in oude flessen als een soort etalages of maak een creatief foto-album. Check hier de leukste DIY-ideeën met polaroidfoto’s.

En verder…

De Fujifilm Instax camera mini 90 neo classic kost normaal € 139,- maar kun je nu voor € 119,- bestellen bij de HEMA. Een stuk duurder is hij bij Bol.com, waar hij vanaf € 149,- over de virtuele toonbank gaat. Dan kun je echter wel ook een stoere bruine variant bestellen.

De camera is compact. Met een afmeting van 11 x 9 x 4 cm past hij in elke handtas en zelfs binnenzak. Hiervoor moet je toch wel ruimte kunnen creëren in je handbagage? Handig: er zit een herlaadbare batterij bij. Geen gedoe met losse batterijen dus.

Ga naar HEMA.nl om te bestellen >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

1 reactie

  1. Vivian

    11 juli 2015 at 20:13

    Ik zit zó vaak te twijfelen over het kopen van een polaroid, maar ik denk dat het met mijn zicht niet zo slim is. Daarbij wil ik veel van de foto’s die ik maak digitaal kunnen gebruiken en dan is het ook gewoon niet handig helaas.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *