Vakantie bij Tiffany’s

Door  |  0 reacties

Op zoek naar een fijne chicklit voor aan het rand van het zwembad, eentje die het vakantiegevoel direct versterkt? Met Vakantie bij Tiffany’s ben je direct in Italiaanse sferen. En een beetje in de jaren zestig…

Waar Vakantie bij Tiffany’s over gaat

Vakantie bij Tiffany's, Francesca Baldacci Twee maanden voor haar huwelijk wordt Angela, door vrienden Angy genoemd, gedumpt door haar verloofde. In eerste instantie neemt ze wraak op de ‘andere vrouw’, maar dat blijkt geen voldoening te geven. Woest en verdrietig vertrekt ze naar Italië, waar ze haar tantes ontlast in het hoogseizoen in hun hotel Tiffany’s. Het hotel is in jaren zestig in jaren zestig-stijl waar alles herinnert aan de film Breakfast at Tiffany’s.

Angy kan het meteen goed vinden met alle gasten, is blij dat ze haar lieve tantes om zich geen heeft. Alleen die macho manager van het hotel, Renato, gedraagt zich enorm bot. En dat kunnen zijn onweerstaanbare groene ogen echt niet goedmaken… Ondertussen maakt Angy kennis met de gast uit kamer 8, Giulio. Een aardige, vlotte jonge vent, die duidelijk een geheim met zich meedraagt. Wie is hij toch?

Wat wij vonden van Vakantie bij Tiffany’s

Hoewel het een cliché concept is – meisje wordt gedumpt en ontvlucht haar thuis om alles te vergeten en ontmoet daar één of meerdere mannen die toch wel interessant blijken te zijn – is het geen moment storend. Angy is een sprankelende hoofdpersoon en Francesca Baldacci heeft het zo vlot geschreven dat je pagina naar pagina omslaat in de hoop er achter te komen hoe het precies met Giulio zit. En hoe bot Renato nu echt is…

Titel: Vakantie bij Tiffany’s
Uitgever: The House of Books
Prijs: € 19,99

Bekijk op bol.com

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar.
(ook verkrijgbaar als e-book)

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *