Het enige echte pieten kleurboek

Door  |  0 reacties

We hebben netjes gewacht tot de pepernoten in de winkel lagen, maar nu mogen we van onszelf dan eindelijk dit toffe kleurboek delen: Het enige echte pieten kleurboek.

Het enige echte pieten kleurboek, sinterklaasMet dit toffe kleurboek voor kinderen – hoewel je zelf ook aan de slag mag hoor, niemand die je tegenhoudt – wil uitgeverij BBNC een einde maken aan de pietendiscussie die vorig jaar startte en ook dit jaar weer doorgaat. Moet Zwarte Piet zwart blijven, roetvegen op zijn gezicht krijgen of voortaan in een geheel andere kleur verschijnen?

Laat je kinderen kleuren in Het enige echte pieten kleurboek en ze bepalen het lekker helemaal zelf, zodat Sinterklaas hun feestje blijft. En ja, dan mogen jouw kinderen dus gerust een pimpelpaarse Zwarte Piet tekenen. Met de meer dan 32 pagina’s in dit Sinterklaas kleurboek zijn ze wel even zoet, voor ze het weten is het 5 december…

Titel: Hen enige echte pietenkleurboek
Uitgeverij: BBNC
Prijs: € 6,95

Bekijk op bol.com

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *