Little Humans

Door  |  0 reacties

Goed nieuws voor de fans van Humans of New York: het boek Little Humans is verschenen. Het eerste boek van fotoblog Humans of New York was een groot succes en nu volgt het tweede boek waar de kids in New York centraal staan. Super schattige foto’s gegarandeerd!

Wereldwijd succes voor Humans of New York

In de zomer van 2010 begon Brandon Stanton zijn fotoblog Humans of New York (HONY). Zijn plan om onbekende New Yorkers op straat vast te leggen is uitgegroeid tot een wereldwijd succes. Hij maakt foto’s van de mensen die hij tegenkomt in de straten van New York en voorziet ze van een kort persoonlijk verhaal of een quote. Op Facebook heeft HONY al meer dan 9 miljoen volgers en het aantal blijft groeien.

Ook buiten New York maakt Brandon Stanton mooie portretten. In samenwerking met de Verenigde Naties maakte hij onlangs een tour en bezocht hij landen als India, Vietnam, Iran en Mexico.

Het succes van Humans of New York blijkt ook uit de diverse spin offs over de hele wereld. In Nederland heb je bijvoorbeeld Humans of Amsterdam en Humans of Utrecht waar onbekende personen op straat worden vastgelegd in de stijl van Brandon Stanton’s blog.

Het boek Little Humans

Little Humans of New YorkHet eerste boek van Humans of New York werd een echte bestseller en is een mooie verzameling foto’s van het populaire blog. Behalve volwassenen worden ook regelmatig de kids van New York in de schijnwerpers geplaatst. Deze ‘little humans’ zien er opvallend uit in de meest hippe outfits en hebben soms hele grappig of wijze uitspraken.

“Do you know what you want to be when you grow up?”
“A person.”

En daar is dan nu een verzameling van gemaakt: het boek Little Humans. Of het tweede boek van Brandon Stanton ook zo een groot succes wordt, moet nog blijken. Maar gezien de nog steeds groeiende populariteit van Humans of New York, kun je er maar beter snel bij zijn en gauw een exemplaar reserveren!

Bestel Little Humans voor € 17,99 op Bol.com >>

Reacties

Jo (32) raakt niet uitgepraat over hardlopen en bezoekt graag concerten en festivals. Ze houdt van lekker eten & drinken, lezen en schrijven. De zon en mooie duurzame producten maken haar blij. Ze is nog lang niet uitgereisd en is dol op sushi en NYC.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *