Samen koken! (met delicious.)

Door  |  0 reacties

Kan er nog wel een kookboek aan jouw mega-verzameling worden toegevoegd? Het tijdschrift delicious. breidt haar collectie uit met een nieuw boek: Samen koken!

Samen koken! – met 140 nieuwe recepten voor elke dag – is wederom een succesvolle samenwerking tussen delicious. en Valli Little, wiens liefde voor koken onmiskenbaar in alle recepten terug te vinden is. Net zoals dit al het geval was bij de eerdere delicious.-kookboeken Lekker koken!, Lekker thuis! en Het kookboek!.

Samen koken!: wat kun je verwachten?

Samen koken! Delicious.Hoewel Valli Little van mening is dat eten met familie & vrienden het beste moment van de dag is, is elke dag koken niet voor iedereen weggelegd. Want zeg nu zelf… je wilt toch niet elke avond na een lange dag werken wéér in de keuken staan?

Door jezelf het koken te ontzeggen, ontzeg je je zelf ook een hoop plezier en ontspanning. Valli Little zorgt er met dit boek voor dat je het plezier in de keuken weer terug vindt, ook na een lange dag werken. En dat lang en gezellig tafelen voor jou belangrijker wordt dan ooit.

Onvermoeibaar en onweerstaanbaar. Valli Little, hoofddirector van delicious. Australië, heeft het weer gedaan. Een verrukkelijk kookboek grmaakt, vol recepten die delicious. zo delicious. maken. Waar je blij van wordt en zin-in-koken van krijgt. – Makkie Mulder, hoofdredacteur delicious.

In Samen koken! staan 140 recepten, overzichtelijke gerubriceerd per ingrediënt, van doordeweekse gerechten die met een simpele twist jezelf en je gasten zullen verrassen. Zo ontdek je dat goed & lekker koken niet per definitie lang hoeft te duren, en in elk geval zeker niet stressvol hoeft te zijn. Alle recepten zijn overigens vergezeld van foto’s waar je al van gaat watertanden. Deze foto’s kwamen tot stand in samenwerking met fotograaf Jeremy Simons en foodstylist David Morgan.

Wat je ook kiest, you will love it! En je familie & vrienden ook. En dat is waar het bij eten om draait! – Valli Little

Een greep uit de recepten

Wil jij weten wat je een beetje kunt verwachten als je dit boek aanschaft? We zetten onze favorieten recepten voor je op een rij:

  • Roerei met kruiden, rauwe ham en crostini met geitenkaas
  • Kruidige wortelsoep met kokoscrème
  • Tonijnceviche met gebakken tortilla’s
  • Zalmpastei met eieren en dille
  • Krokante kip met tomaten en parmezaanwafeltjes
  • Runderrolletjes met peterseliepesto
  • Pompoenrisotto met knoflook
  • Aardappel-pastinaakkroketten met groene dressing
  • Sticky toffee-gemberpudding

Enthousiast geworden? Bestel Samen koken! op Bol.com >>

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *