Schuldvrij snacken: gezonde bitterkoek repen

Door  |  1 reactie

Met de feestdagen in het zicht vrezen wij al voor de kilo’s en het hoger suikergehalte in ons lichaam. We proberen echt minder te snoepen en tot voor kort faalden we daar enorm in. Tot we de Bakewell Tart van Nakd ontdekten. Eet deze & je kunt schuldvrij snacken.

Nakd Bakewell Tart, schuldvrij snackenDe Nakd Bakewell Tart is een reep die smaakt naar bitterkoekjes, maar het feitelijk niet is. Je proeft hetzelfde als met normale bitterkoekjes (gemaakt van amandelen, kristalsuiker en eiwit), maar de reep is van heel andere ingrediënten gemaakt. Namelijk van cashewnoten, dadels en rozijnen. Zo kun je eenvoudig schuldvrij snacken. Jahoe!

Waar verkrijgbaar?

Wij vonden de Nakd Bakewell Tart op Pukster.nl, een website vol goede tussendoortjes. Pukster.nl heeft naast de bitterkoekjes-variant bijvoorbeeld nog 17 verschillende smaken van Nakd in haar assortiment, waardoor je kunt afwisselen met schuldvrij snacken (al blijft de Nakd Bakewell Tart wel onze favoriet). Wat dacht je van Apple Crunch, Banana Bread, Caffé Mocha of Cashew Cookie? De glutenvrije en crunch Nakd-repen kosten 1,09 per stuk, maar als je een grote verpakking bestelt ben je goedkoper uit. En bestel je de Nakd-granenreepjes dan ben je slechts 0,99 per stuk kwijt.

Win, win, win!

Helaas, deze winactie is reeds verlopen. De winnaars zijn al bekend gemaakt. Ga naar onze win-pagina voor andere leuke acties.

Behalve Nakd-repen verkoopt Pukster nog veel meer originele, lekkere en natuurlijke tussendoortjes.
Benieuwd? Ga naar Pukster.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. Bianca

    30 oktober 2014 at 20:00

    Hmm lijkt me erg lekker!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *