Movember: 9x toffe snorren

Door  |  1 reactie

Movember: een aantal jaar geleden in het leven geroepen. En sindsdien kijken we elke november tegen grote snorren aan. Waarom doen we dit jaar niet gewoon mee? Met de leukste snorren producten!

Wat is Movember?

Voor wie nog niet bekend is met Movember even een kleine uitleg. Movember is een wereldwijde organisatie die zich inzet voor de gezondheid van mannen. Met de snor als katalysator willen ze mannen de kans en het zelfvertrouwen geven, om zich te verdiepen in hun eigen gezondheid en hun toegang tot de gezondheidszorg. En om hun gezondheid meer openlijk te bespreken.

Hoe ze dit doen? Ze roepen mannen op om hun snor gedurende de maand november te laten staan. Ze hopen dat de snor zorgt voor gezamenlijke gesprekken over de gezondheid onder mannen. Daarnaast kunnen mannen die hun snor laten staan vragen om donaties. Deze donaties worden gebruikt voor wereldwijde onderzoek en gezondheidszorg onder mannen.

Movember is er niet alleen voor mannen overigens. De vrouwen van Movember worden Mo Sistas genoemd. De Mo Sistas worden geacht de mannen in hun leven aan te moedigen om mee te doen, en ze te steunen. Mo Sistas doen alles wat Mo Bros doen, alleen zonder snor.

Meer weten? Kijk op Movember.nl >>

Toffe snorren, Movember

Movember: alles over deze 9 toffe snorren

1. Extra aandacht in Movember vraag je door al je post te voorzien van snorren-tape.

2. Op Tierlantijn vonden we deze snorren-paperclips. Voor slecht 2,95 schaf je een setje van vier aan.

3. Omdat je niet jong genoeg kunt stilstaan bij gezondheid, snor-spenen.

4. Voeg stoere Movember-mannen toe aan je drankjes door middel van deze ijsblokjes.

5. Als de man zich zo inzet voor Movember, dan verdient hij toch wel een biertje toch?

6. Voor een totaal andere look in de ochtend: pimp jezelf met deze snorrensticker voor op de spiegel.

7. Organiseer je een Movember-feestje om geld op te halen voor het goede leven, dan mogen deze snorren-rietjes niet ontbreken natuurlijk.

8. Mooi, subtiel & stijlvol: steun Movember met deze snorrenring.

9. Zorg dat mensen vanaf het eerste ogenblik dat ze bij jou in huis komen, worden geconfronteerd met Movember. Deze snorren-deurmat vonden we op Verrassenddesign.nl voor slechts 19,95.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

1 reactie

  1. Mama van Vesper

    5 november 2014 at 21:27

    haha super!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *