Bluetooth Beanie: warme oren én je favoriete muziek

Door  |  1 reactie

Ai, wat is het in een paar weken afgekoeld! Tijd om handschoenen en muts tevoorschijn te tevoren. Of een gloednieuwe muts te kopen. Een Bluetooth Beanie waarmee je wireless naar je muziek kunt luisteren. Zonder koude oren te krijgen.

Ik heb een vast ritueel: als ik vanaf het station naar huis fiets na het werk dan bel ik mijn moeder. Een korte chitchat. Netjes met mijn headset. Maar met muts is dat altijd een beetje worstelen. Zeker omdat die stomme Apple-dopjes nog wel eens uit mijn oren vallen. Moet ik ze er weer in frummelen, onder de muts door, terwijl mijn handen ook dik ingepakt zijn vanwege de kou. Oplossing? De Bluetooth Beanie.

Wat is de Bluetooth Beanie?

Een muts met bluetooth, zodat jij waar je ook bent handsfree kunt bellen en naar je favoriete muziek kunt luisteren terwijl je oren lekker warm blijven? Dat is nu mogelijk. Niet alleen als je zoals ik graag belt op de fiets, maar ook ideaal voor skiërs en hardlopers (er is ook een sportieve hoofdband!) bijvoorbeeld.

Hoe het werkt? Heel eenvoudig! Je koppelt je telefoon via bluetooth met je muts. Trek je muts over je oren, druk op de play-knop en voila. Jouw favoriete muziek komt direct uit je muts knallen. Naast muziek luisteren kun je ook handsfree bellen door de ingebouwde microfoon.

Getest!

Dat ik door deze muts muziek kon luisteren geloofde ik wel. Het speakertje zit direct op je oren en of er nu wind staat of niet, dat blijf je horen. Maar bellen? Daar was ik sceptisch over. Want het ingebouwde microfoontje bevindt zich niet bij je mond, maar ter hoogte van je oor. En dat is toch een stukje hoger. Een kleine test op de fiets maakte echter duidelijk dat dit dus écht goed te verstaan is. En ik heb geen ruzie meer met draadjes en uitvallende oortjes. Ik ben om!

Oh en ideaal: je hoeft geen batterijen te vervangen. De muts is voorzien van een li-on batterij en je kunt hem opladen met een standaard USB-draadje. Deze wordt bijgeleverd, dus ook daar heb je geen omkijken naar.

Waar te krijgen?

De Bluetooth Beanies (en hoofdbanden) kun je kopen op Bluetoothwear.nl. Ze zijn verkrijgbaar in diverse modellen en kleuren, voor zowel mannen als vrouwen. De meeste mutsen en hoofdbanden € 39,95, een paar modellen uitgezonderd, deze zijn iets duurder.

Ga naar Bluetoothwear.nl >>

Bluetooth Beanie

Voor deze review stelde producent een Bluetooth Beanie beschikbaar.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

1 reactie

  1. Bettie

    1 december 2014 at 17:16

    Wauw, handig!! Ideale uitvinding 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *