Milestone Pregnancy Cards: leg je zwangerschap vast

Door  |  0 reacties

De Milestone Baby Cards, waar we eerder over schreven, worden steeds populairder. Steeds vaker zien we ze op Facebook verschijnen bij vriendjes en ook op Instagram komen we ze tegen. Gevolgd door heel af en toe de Milestone Pregnancy Cards.

Voor wie de Milestone Baby Cards nog niet kent even een stukje achtergrondinformatie: deze set van 30 unieke kaarten maakt het mogelijk om op een unieke manier het eerste jaar van je baby vast te leggen. Van de dag dat jouw kindje één maand wordt tot het eerste lachje. Van het eerste stapje tot de eerste keer ‘mama’. Maak een foto op het moment van de mijlpaal met ergens in beeld ook de betreffende, en prachtig geïllustreerde Milestone Card.

De mooi vormgegeven, grappige kaarten zijn wereldwijd een succes en ook een Nederlandse variant is beschikbaar. Daarnaast hebben ze dit jaar hun assortiment uitgebreid met de Milestone Pregnancy Cards, ook in het Nederlands verkrijgbaar.

Milestone Pregnancy Cards, wat kun je verwachten?

Milestone Pregnancy CardsDe Milestone Pregnancy Cards werken volgens hetzelfde principe. Wederom 30 mijlpijl-kaarten in een luxe doos. Van je zwangerschapstest tot de groei van je buik. Van de eerste keer je baby voelen tot de babykamer die af is. Van je favoriete knuffel tot de eerste outfit die je hebt gekocht. Alle mijlpalen in die belangrijke negen maanden leg je eenvoudig & op een creatieve manier vast.

Leuk als cadeautje voor die vriendin die net heeft aangekondigd zwanger te zijn. Misschien wel als pakket met de Milestone Baby Cards.

Bestel de Milestone Pregnancy Cards op Bol.com >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *