Tea time! 9x must haves voor theeliefhebbers

Door  |  2 reacties

Ben jij een theeliefhebber pur sang en altijd op zoek naar de leukste theeglazen, -potten en andere thee-must haves? Check onze favoriete must haves voor theeliefhebbers. Tea time!

Must haves voor theeliefhebbers

Alles over deze must haves voor theeliefhebbers

1. Le Creuset mag dan bekend staan om haar pannen, wist je dat dit merk ook theepotten maakt? Een mooie schaaltjes waar je je theezakjes na gebruik op legt. Onze favoriet is de strakke zwarte, maar hij is in nog 8 kleuren verkrijgbaar. Met o.a. toffe knallende kleurtjes.

2. Meer theeliefhebbers in je omgeving? Bestel het boek Tijd voor thee & organiseer een high tea. Met onder andere de lekkerste recepten voor theefans.

3. Waar bewaar jij al je smaakjes thee? Wij gaan voor deze gewaagde theebox.

4. De theetjes van Natural Temptation hebben te leuke doosjes. Iedere smaak heeft een eigen boodschap, zoals ‘Happy Birthday’, ‘Wish you luck’ en Welcome little baby’. Verkrijgbaar bij o.a. Albert Heijn.

5. Deze theestick is perfect voor een kop van je favoriete losse thee.

6. Deze gave theepot van Eva Solo hebben wij op onze wishlist gezet. Snap je wel toch? (ook verkrijgbaar in grotere maten en in het zwart)

7. Thee (of koffie) meenemen voor onderweg? Wij zijn fan van de Westloop-thermosbekers van Contigo.

8. Het gemak van een waterkoker en het uiterlijk van een ouderwetse fluitketel. De Kenwood waterkoker is een must have voor de retro-theeliefhebbers.

9. Jouw thee blijft lekker lang warm met deze toffe dubbelwandige theeglazen.

Have a great tea time!

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

2 reacties

 1. Lenneke

  14 januari 2015 at 11:29

  Ik vind dubbelwandige theeglazen helemaal niet handig! Ik heb het al een paar keer gehad dat ik dacht dat mijn thee al redelijk afgekoeld was, maar gewoon genadeloos mijn mond brandde, haha.

 2. lonneke

  14 januari 2015 at 11:35

  Oh wauw, wat leuk!
  Ik wil het zo allemaal hebben 🙂
  liefs lonneke

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *