Nieuw! Het vierde enige echte kleurboek voor volwassenen

Door  |  0 reacties

Het was dé trend van 2014, maar omdat we ook in 2015 behoefte zullen hebben aan een hoge dosis ontspanning: we gaan gewoon door met kleuren. Zo kun je de regenachtige middagen zonder moeite doorkomen met Het vierde enige echte kleurboek voor volwassenen.

Of het kleuren ons al uit de strot gaat hangen? Nee. En ook jullie niet overigens. Onze reviews van kleurboeken worden bovengemiddeld bekeken, we zien dat we jullie zelfs er toe aan zetten om kleurboeken te kopen via onze website. Hoe tof! Reden genoeg om ook in 2015 weer de leukste kleurboeken voor volwassenen uit te lichten.

Nummer 4 is uit!

Het vierde enige echte kleurboek voor volwassenenVoor ons begon de hype allemaal bij Het enige echte kleurboek voor volwassenen van uitgever BBNC. Al snel verschenen van dezelfde uitgever de tweede én derde variant. En nog verschillende toffe versies op dit boek. Ze scoorden hoge ogen en het was dus slechts een kwestie van tijd voor Het vierde enige echte kleurboek voor volwassenen zou verschijnen. En sinds deze maand ligt hij dan ook echt in de winkel.

Wat je kunt verwachten van Het vierde enige echte kleurboek voor volwassenen

BBNC uitgevers zet de stijl van de kleurboeken één op één door. Waarom zou je een goedlopend concept ook veranderen? Het vierde enige echte kleurboek voor volwassenen bevat dan ook gloednieuwe kleurplaten in deze stijl.

Flora en fauna, abstracte tekeningen. Grote vlakken, afgewisseld met flink uitdagende kleine vlakken. En dat 140 pagina’s lang.

Al zou het nog twee maanden regenen (liever niet!), je komt je tijd wel door met dit boek, dat voor € 9,95 van jou is.

Titel: Het vierde enige echte kleurboek voor volwassenen
Uitgever: BBNC uitgevers
Prijs: € 9,95

Bekijk op bol.com

 

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *