Breaking Bad-snijplank: hét Valentijnscadeau voor hem

Door  |  1 reactie

Ben je op zoek naar het ultieme Valentijnscadeau voor jouw vriend en is deze vriend dan toevallig ook nog eens Breaking Bad-liefhebber? We ontdekten deze toffe Breaking Bad-snijplank met mister White in de hoofdrol.

Oorspronkelijk een mannenserie, maar oh wat een toffe serie. Ik heb elke aflevering verzonden en toen seizoen 5 na een lange break weer begon heb ik eerst serie 1 t/m 4 weer opnieuw bekeken. Heb jij Breaking Bad helemaal gemist, dan wordt het sowieso tijd om deze serie, over een scheikundeleraar die een methlab opzet met een leerling, nu in één keer in te halen.

Let’s cook!

Mocht jouw vriendje wel alle afleveringen van deze serie, die inmiddels een cultstatus bereikt lijkt te hebben, wel hebben gezien en net zo fan zijn als ik, dan is deze Breaking Bad-snijplank het ideale Valentijnscadeau. Met de toepasselijke tekst Let’s Cook en de karakteristieke kop van mister White a.k.a. Heisenberg heeft jouw vriend er een mooie gadget bij in de keuken.

Breaking Bad-snijplank: wie/wat/waar?

De snijplank is gemaakt van bamboehout en 30 x 20 cm. Je kunt hem bestellen op Radbag.nl, waar je nog veel meer toffe Valentijnscadeaus vindt.

Bestel de snijplank € 29,95 op Radbag.nl >>

Voor deze review stelde de webshop een exemplaar beschikbaar.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

1 reactie

  1. EasyDailyFood

    2 februari 2015 at 11:18

    Ooo deze wil ik voor mezelf!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *