Opgeruimd staat netjes! 9x leuke paperbags

Door  |  1 reactie

Waar januari altijd een beetje een mwah-maand is, komt bij februari (en die mooie winter-zonnestralen) de behoefte aan lente. Tijd ook voor opruimwoede! Met deze toffe paperbags wordt dat nog leuker.

Paperbags: doesn’t ring a bell? Ja, hoe leg je dat nu uit? Eigenlijk zijn het een soort opruimdoosjes, maar dan in de vorm van een tas/zak, van stevig papier, wat je vaak ook nog zo kunt vormen zoals je zelf wilt. Bijvoorbeeld door de bovenkant om te rollen.

En ze zijn multifunctioneel. Ideaal voor je in hobbykamer, eindelijk al die frummeltjes verzameld. Al je rollen cadeaupapier kun je ook eenvoudig bewaren op deze manier. Of wat dacht je van paperbags in de keuken, voor bijvoorbeeld je fruit. Niet zo dol op saaie vazen? Zet je vaas in een van je paperbags en laat alleen de bloemen er bovenuit steken.

Dat paperbags steeds populairder worden, vind ik niet gek: ze zijn praktisch én tof om te zien. Zeker de negen leuke paperbags die ik hieronder voor je selecteerde. Kijk je mee?

Leuke paperbags

Alles over deze leuke paperbags

1. Houd je van Scandinavisch en zwart/wit in je interieur? Dan is de paperbag white cross, die we vonden bij Room26, echt wat voor jou.

2. Ik ben dol op alles met teksten en quotes. Niet zo gek dat mijn oog direct viel op deze tekst-paperbags van Wonen met lef.

3. De Serax Feeling zakken, verkrijgbaar bij vtwonen.nl, zij multifunctioneel. Hier gebruikt als plantenpotten, maar gebruik je de kleine paperbags dan kun je er bijvoorbeeld een klein glaasje met waxinelichtje in doen voor een tof effect.

4. Wat je van ver haalt, is mooi. Zo ook deze enorme paperbags uit Frankrijk. Oui, met Franse teksten.

5. Deze krijt-paperbags kun je zelf voorzien van een toepasselijke tekst. Bijvoorbeeld een favoriete quote, of gewoon wat er in de paperbags zit.

6. Deze paperbags pronken bij mij sinds kort in de keuken, zijn ze niet leuk? Ik leg er fruit in, maar je kunt ze dus ook prima als broodmandje gebruiken bij het ontbijt. Verkrijgbaar in zwart & wit.

7. Niet zoveel budget? Deze zilveren paperbags maak je eenvoudig zelf.

8. Hoe tof voor de kinderkamer: deze beer-paperbag die we vonden op Etsy. Ook met de tekst ‘Toys’ of het Batman-logo verkrijgbaar.

9. Safe the best for last: UASHMAMA is een van de eerste merken die met paperbags kwam. Deze zijn extra handig omdat het wasbaar papier is. Verkrijgbaar in vier kleuren.

Ben jij nu ook helemaal weg van paperbags? Dan ben ik benieuwd voor welke jij zou gaan!

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

1 reactie

  1. Bianca

    28 februari 2015 at 00:07

    Erg leuk! Vooral nummer 1 en 8 vind ik geweldig. Inderdaad handig voor kleine rommeltjes en daar heb ik nogal wat van 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *