HEMA Blijmakers: om hebberig van te worden

Door  |  1 reactie

Hoe vaak je ook de HEMA inloopt en hoe vaak je je ook voorneemt nu echt alleen met datgene naar buiten te komen wat je wilt, het lukt gewoon nooit. HEMA heeft teveel producten waar je hebberig van wordt. Zeker sinds ze de HEMA Blijmakers in het leven hebben geroepen.

Blij… dat is wel het woord wat mijn gevoel typeert als ik door de plaatselijke HEMA loop. En ik ga dan ook altijd met meer naar huis dan ik in mijn hoofd had. Zo ging ik onlangs witte, effen sokken halen en kwam thuis met vrolijke, zomers gekleurde sokken, een toffe vaas, diverse kleurrijke flesjes en een dekentje. En zo gaat dat dus altijd!

Na ja, dan wordt het maar tijd dat ik eens mijn persoonlijke HEMA Blijmakers in de spotlights zet. Zodat jij deze toffe producten misschien straks ook wel in huis hebt. Ik zeg vast ‘Sorry’ tegen je portemonnee bij deze.

HEMA Blijmakers

Alles over mijn persoonlijke HEMA Blijmakers

1. HEMA heeft een nieuwe lijn met vaasjes. In allerlei kleuren, maar deze is toch wel favoriet. Ook in verschillende maten overigens. Deze HEMA Blijmaker kost je slechts € 3,95.

2. Uit praktische overwegingen draag ik soms effen, witte sokken. Liever ga ik voor vrolijk gekleurde sokken. En die vind je bij HEMA voldoende.

3. De polairoid-camera is terug van weggeweest. In hippe kleurtjes én extra voordelig bij HEMA.

4. Aan bakkende vriendinnen geef ik graag kleine bak-cadeautjes. Zoals deze koekjesstempel die ze in meerdere varianten hebben. Slechts € 3,95, dus een leuk kleinigheidje.

5. Dit is nog eens een leuke fles cava om cadeau te geven. Met de mooie tekst Celebrate special moments with people you love.

6. Bamboe is niet alleen ijzersterk, ook nog eens enorm hygiënisch. En met deze snijplank heb je ook nog eens een eyecatcher in je keuken!

7. Van deze punaises aan je prikbord moet je toch wel vrolijk worden?!?!?

8. Je hoeft geen keukenprinses te zijn om lekkere koekjes te bakken. Met deze pot heb je altijd de juiste hoeveelheden en hoef je alleen te mixen. Ideaal!

9. Weg met de saaie kaarsen! Met dit setje kaarsen haal je het voorjaar direct in huis.

Kan jij geen genoeg krijgen van HEMA Blijmakers? Op hun website vind je er nog veel meer.

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

1 reactie

  1. Marijke I easydailyfood

    26 maart 2015 at 23:32

    Ooo o o die HEMA inderdaad haha. Hele leuke dingen te koop. Ik heb dubbel pech want door mijn dochtertje koop ik niet alleen van aaaaalles voor mijzelf maar ook alle leuke shirtjes en andere dingetjes voor mn dochtertje haha

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *