Kiko Milano: deze fijne Italiaanse cosmetica nu ook in Nederland!

Door  |  0 reacties

Van oorsprong Italiaans en nu ook eindelijk in Nederland verkrijgbaar: het Italiaanse cosmeticamerk Kiko Milano. Tijd om dit merk eens onder de loep te nemen.

Ik ben hier in Spanje behoorlijk verwend, er is een heel aantal Kiko-winkels in mijn stad te vinden. Dit is dan ook de plek waar ik dit fijne, Italiaanse cosmeticamerk leerde kennen. Geen reisje naar Spanje in de planning staan? Ook in Nederland is Kiko tegenwoordig te koop!

Over Kiko Milano

Kiko Milano is een Italiaans cosmeticamerk dat al jaren enorm populair is. Na vele winkels in Europese steden als Londen, Madrid en Parijs is Kiko nu ook eindelijk in Nederland te koop! Ken je het merk nog niet? De fijne winkels van Kiko staan vol met zeer betaalbare huidverzorgingsproducten en allerlei soorten make-up. Niet alleen hebben de producten een zeer goede prijs, ook zijn ze van goede kwaliteit en vaak ontzettend leuk verpakt. Daarnaast komt het merk regelmatig met limited edition collecties waar je erg hebberig van wordt…

Shoppen in Amstelveen

Via de Europese webshop van Kiko was het voor Nederlanders al een tijdje mogelijk om de producten in huis te halen. Probeer je de make-up en huidverzorgingsproducten echter eerst liever even uit? De eerste Nederlandse Kiko-winkel bevindt zich in het winkelcentrum Stadshart Amstelveen. De winkel is 127 m2 groot en heeft een ruime collectie. Genoeg keuze dus! Naast Kiko vind je in dit winkelcentrum allerlei andere populaire winkels zoals Zara, H&M en Invito. Je kunt een bezoekje aan Kiko dus leuk combineren met een hele dag shoppen.

De fijnste Kiko Milano-producten

Kiko Milano cosmetica producten

1. Nagellak. De fijne nagellakjes van Kiko kosten € 3,90 per stuk (maar zijn erg vaak in de aanbieding!), zijn in meer dan 150 kleuren beschikbaar en blijven goed zitten. Mijn favoriet op dit moment? Mint nummer 526!

2. Zuiverend gezichtsmasker. Na het gebruik van dit fijne, reinigende gezichtsmasker voelt je gezicht weer helemaal zacht aan. Een tube kost € 5,90 en gaat vele malen mee.

3. Velvet Mat lipstick. Deze fijne lipstick heeft een prachtig, mat effect maar is tegelijkertijd wel voedend. Verkrijgbaar in 15 verschillende kleuren, voor slecht € 6,90.

Bezoek de Kiko winkel in Stadshart Amstelveel of bestel de producten via de Nederlandse webshop. Pas op voor je portemonnee!

Reacties

Lisa (26) woont voor haar werk als online marketeer en tekstschrijver in het bruisende Londen. Ze houdt enorm van eten en koken en is graag creatief bezig. Verder brengt ze vele uren online door, vooral op zoek naar nieuwe muziek, unieke vondsten op Etsy en inspirerende interieurfoto`s en recepten op Pinterest.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *