Blazen maar! 9x opblaasbare waterpret

Door  |  1 reactie

De opblaasbare krokodil is en blijft leuk, maar er is nog zoveel meer leuks aan opblaasbare waterpret artikelen. We kwamen werkelijk de meest briljante vormen en maten tegen. Zonde om niet me je te delen dus maakten we een overzicht van opblaasbare waterpret voor je.

Los van het plezier dat je je kinderen en jezelf ermee doet is het ook verdraaid handig spul om mee te nemen op vakantie. Het neemt weinig ruimte in de meestal toch al krappe bagageruimte en eenmaal ter plaatse tover je een heel scala aan opblaasbare waterpret tevoorschijn. Ideaal.

Opblaasbare waterpret

Alles over deze opblaasbare waterpret

1. We starten met een klassieker van Hema; de opblaasbare rookworst. Menig Hollander sleept het echte exemplaar mee naar het vakantieadres en dan mag deze opblaasbare versie niet ontbreken toch?

2. En we blijven nog even bij de Hema. Want op deze opblaasbare tompouce dobber je vast overheerlijk rond in de zee.

3. Als je op vakantie het zogeheten pizza/patat/shoarma-dieet volgt is deze opblaasbare pizzapunt zeer toepasselijk om je kater op weg te slapen terwijl je rond dobbert.

4. Of deze opblaasbare ijs sandwich dan. Geniet van je favoriete ijsje zonder meedogenloze calorieën…

5. Is jouw kind groot fan van Nemo? Dan kan de vakantie niet meer stuk als je deze opblaasbare Nemo uit de koffer tevoorschijn tovert.

6. Flamingo’s zijn hip deze zomer. Dus steel jij ff de show als je met deze opblaasbare knalroze flamingo onder je arm bij het zwembad komt aanwandelen.

7. Je hebt strandballen en strandballen. Zo groot als deze gigantische strandbal zie je niet vaak Gegarandeerd speelplezier aan het strand, maar ook zeker in het water.

8. Een opblaasbare donut met glazuur en sprinkels om in rond te hangen. Als je daar geen ongelooflijke trek in een échte donut van krijgt….

9. Badeendjes zijn áltijd leuk. Wie is er niet mee opgegroeid… Deze zomer is deze opblaasbare badeend van maar liefst 182 centimeter hoog je allerbeste strandvriend.

Leuk zijn ze hè? Welke mag met jou mee op vakantie?

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

1 reactie

  1. Linda

    6 juni 2015 at 13:26

    Geweldig zijn ze!! Wij hadden laatst de Hema rookworst mee op vakantie, vond vooral het zakje mosterd dat er bij zat hilarisch!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *