9x sportieve Vaderdag cadeaus

Door  |  0 reacties

Fijn toch, als je vader in vorm blijft door regelmatig te sporten. Goed voor zijn gezondheid ten slotte. Misschien heeft jouw vader zelfs wel een speciale ‘sportkast’. Dit jaar verras je juist deze vaders met sportieve Vaderdag cadeaus. Wij zochten er negen voor je uit.

Als je sport is het altijd fijn om jezelf regelmatig te belonen ter motivatie. Met een nieuw hardloopshirt, fijne sokken een mooie bidon, enzovoort. Maar nog veel leuker natuurlijk als je kind laat blijken dat hij/zij trots op je sportprestaties is. Dus als je dit jaar eens iets anders wilt geven dan een paar sokken, een fles wijn of een nieuwe stropdas kijk dan snel mee naar deze sportieve Vaderdag cadeaus.

Sportieve vaderdag cadeaus

Alsjeblieft, 9x sportieve Vaderdag cadeaus:

1. Je ziet ze steeds meer; compressiekousen. Ze zorgen voor meer energie, een sneller herstel, een betere bloedsomloop en ze geven minder kans op spierkramp en spierverrekking. En opvallen doen ze toch wel dus een leuk printje kan best.

2. Wie sport transpireert en moet dus vocht aanvullen. Dat gaat prima met deze bidon. De bijgeleverde houder biedt ook nog ruimte aan sleutels en geld. Handig ding dus.

3. Een fijne sportbril is een must have in de sportcollectie. Tegen zon maar ook tegen wind en vliegjes (op de racefiets bijvoorbeeld). Deze bril wordt geleverd met drie sets verwisselbare lenzen dus geschikt voor verschillende weersomstandigheden.

4. Dit Polar V800 HR Sporthorloge is een must-have voor professionele en toegewijde atleten die topprestaties willen bereiken! Dus als je je vader een keer écht wilt verwennen….

5. Armwarmers zijn ook een ideaal Vaderdag cadeau. In de vroege ochtend vertrekt hij met de armwarmers en als het opwarmt doet hij ze uit of rolt ze af en sport hij lekker verder in z’n korte mouwen.

6. En waar er armwarmers zijn, bestaan er ook beenwarmers. Als het nog fris is lekker de hele benen bedekt en zodra het kan verder sporten in korte broek.

7. Een fijne sporttas zoals deze van Adidas met een speciaal vak voor schoenen en natte spullen daar wordt je vader ook vast blij van. Lekker knalkleurtje ook.

8. Draagt jouw vader graag een petje tijdens het sporten? Dit exemplaar doet het dan vast prima als Vaderdag cadeau. UV-werend, sneldrogende stof en lichtgewicht. Fijne bescherming tegen zon en regen.

9. Een muziekje mee tijdens het hardlopen of fietsen is altijd fijn. Alleen die oordopjes en dan vooral de draadjes… Deze draadloze exemplaren zitten je vader vast als gegoten.

Als je vader lekker sportief is, is het sporten jou waarschijnlijk ook met de paplepel ingegoten. Dus… zit er voor jezelf ook iets tussen deze sportieve Vaderdag cadeaus?

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *