Minions all over the place

Door  |  1 reactie

Het lijkt wel alsof je Minions op het moment overal tegenkomt. En dat is niet uit het niets natuurlijk, maar heeft alles te maken met de film die nu in de bioscopen draait: Minions. Wij gingen naar de Nederlandse 2D uitvoering (hij draait ook in 3D en Engelstalig). 

Je kwam de Minions eerder al tegen in Verschrikkelijke Ikke (of eigenlijk Despicable Me) 1 en 2 waar ze de hulpjes zijn van Gru. En omdat heel veel kijkers toen vielen voor die schattige gele wezentjes kregen ze een eigen film. Daar moesten wij naar toe!

Wat kun je verwachten van de film Minions?

De film start met een soort snelle vlucht door de evolutie van de Minions. Daarbij wordt duidelijk dat Minions maar één doel hebben in het leven; werken voor een slechterik. Alleen lukt dat steeds niet heel goed of lang door de onhandigheid van de Minions. Wanneer de Minions-populatie depressief is omdat ze al een tijd baas-loos zijn, gaat Kevin samen met Stuart en Bob op zoek naar een nieuwe baas. Die baas vinden ze in de grootste slechterik van dat moment, ’s werelds eerste vrouwelijke superschurk Scarlet Overkill. Ze beleven een spannend avontuur met maar één doel voor ogen namelijk het redden van alle Minions.  En Gru dan? Die maakt ook zijn opwachting in de film.

In de Nederlandse versie kun je de stemmen van onder andere Isa Hoes, Barry Atsma, Chris Zegers, Karin Bloemen, DJ Hardwell, Susan Visser, Bas Keijzer en Hans Klok tegenkomen. In de originele versie zijn dat de stemmen van Sandra Bullock, Jon Hamm, Geoffrey Rush, Jennifer Saunders, Michael Keaton, Allison Janney, Steve Coogan en Pierre Coffin.

Wat wij van de film Minions vinden?

Ik ging met de broers, van 10 en 4, en we hebben ons goed vermaakt. Kleine broer roept nu nog te pas en te onpas ‘bananas’. Er zitten ook een aantal grapjes in die alleen de volwassenen vatten. Bijvoorbeeld de muziek van de Beatles die op enig moment voorbij komt terwijl er vier paar benen te zien zijn die een zebrapad oversteken. De film duurt 91 minuten en dat is precies goed. Nieuwsgierig geworden? Bekijk alvast de trailer.


Kortom, een prima uitje voor een regenachtige vakantiedag. Dat deden wij ook. Wel een tip; ga op tijd van huis, want door de combinatie regenachtige dag en vakantie staan er lange rijen bij de kassa’s van de bioscoop.

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

1 reactie

  1. angelique

    13 juli 2015 at 10:03

    Mijn zoontje vond hem op sommige punten eng (4 jaar) en ik had er wel wat meer van verwacht na verschrikkelijke ikke

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *