The House of Yoga: Netflix voor lichaam en geest!

Door  |  1 reactie

Werd het vroeger vooral gezien een zweverige hobby, inmiddels is de waarde van yoga wel bewezen. Het is goed voor je lichaam en ontstressed je geest. Denk jij er al tijden over na om yogalessen te nemen, maar past het gewoon niet in je schema of wil je het liever eerst thuis uitproberen? Dan is The House of Yoga misschien iets voor jou!

The House of Yoga

Wat is The House of Yoga?

The House of Yoga (opgericht in Amsterdam!) is, zoals ze het zelf zeggen, de Netflix voor je lichaam en geest. Je neemt een abonnement op het online platform en krijgt vervolgens ongelimiteerde toegang tot yogavideo’s. Er zijn allerlei soorten video’s, van uitgebreide yogalessen tot meditatieoefeningen. Alles wat je te zien krijgt is van hoge kwaliteit en met professionele leraren van over de hele wereld.

Welke lessen kan ik volgen?

Er wordt bij het maken van de video’s aan iedereen gedacht. Voor gevorderden zijn er intensieve lessen en is er veel uitleg over nieuwe soorten yoga en yogapricipes.

Ben je een beginner? Je kunt dan een speciaal programma volgen van elf lessen die je laten kennismaken met de basisprincipes. Daarnaast zijn er ook programma’s om bijvoorbeeld sterker te worden, te ontstressen en om te leren mediteren. Voor ieder wat wils!

Ook heel erg leuk is het magazine dat op de website te vinden is en dat boordevol met interviews, lekkere recepten en interessante artikelen staat.

Hoeveel kost het?

Je kunt je via de website van The House of Yoga inschrijven voor een abonnement. Dit kost je iedere maand € 7,- en voor die prijs krijg je onbeperkte toegang tot video’s van yoga- en meditatielessen. Wil je het eerst eens uitproberen? De eerste maand is gratis!

Ga naar The House of Yoga om jouw proefmaand af te sluiten >>

Reacties

Lisa (26) woont voor haar werk als online marketeer en tekstschrijver in het bruisende Londen. Ze houdt enorm van eten en koken en is graag creatief bezig. Verder brengt ze vele uren online door, vooral op zoek naar nieuwe muziek, unieke vondsten op Etsy en inspirerende interieurfoto`s en recepten op Pinterest.

1 reactie

  1. Vivian

    10 september 2015 at 16:02

    Klinkt best interessant, misschien maar eens naar kijken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *