Het zesde enige echte kleurboek voor volwassenen

Door  |  0 reacties

Ai, ai, ai, wat is de nieuwe serie kleurboeken van BBNC uitgevers weer leuk. Zo viel van de week Het zesde enige echte kleurboek voor volwassenen op de mat.

De ‘Enige echte kleurboeken’ zijn inmiddels landelijk bekend; het verbaast me haast dat er nog geen Wikipedia-pagina was. Met dank aan het eerste Het enige echte kleurboek voor volwassenen is kleuren namelijk een hype geworden. Door dit boek ontdekten veel Nederlandse vrouwen (en een enkele man) hoe rustgevend kleuren kan zijn. En inmiddels is de serie zo populair dat er een zesde editie uit is.

Wat je kunt verwachten van ‘Het zesde enige echte kleurboek voor volwassenen’

Het zesde enige echte kleurboek voor volwassenenNummer zes dus in de reeks van de enige echte kleurboeken en ongetwijfeld weer een bestseller. Want ja, deel vijf hebben veel mensen inmiddels helemaal volgekleurd en met de gure avonden op komst, is er weer tijd zat over voor nieuwe blanke pagina’s.

En met de 140 fonkelnieuwe kleurplaten in Het zesde enige echte kleurboek voor volwassenen kun je zeker even vooruit. Geen kleurhonger meer! En omdat de formule van de vorige delen zo succesvol is, is deze in zijn geheel doorgevoerd. Stevig papier met abstracte en natuurlijke platen.

Win dit boek met de #cadeautjesparade

Wist je dat we met Like & Love (it!) ook actief zijn op Instagram? Nee? Tijd om daar dan nu kennis mee te maken. Want tot aan de feestdagen houden we een #cadeautjesparade waarbij je leuke prijzen kan winnen. En de eerste is dit geweldige boek. Neem een kijkje op Instagram & doe mee!

Geen Instagram? Of wil je hem het liefst morgen in huis? Je bestelt het boek eenvoudig online met onderstaande knop.

Titel: Het zesde enige echte kleurboek voor volwassenen
Uitgeverij: BBNC Uitgevers
Prijs: € 9,95

Bekijk op bol.com

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar. Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *