Het enige echte kerstkleurboek voor volwassenen

Door  |  0 reacties

Vast in kerstsfeer komen? Geen probleem met Het enige echte kerstkleurboek voor volwassenen. Haal de groen met rode viltstiften of potloden maar tevoorschijn!

December komt er weer aan en hoewel Sinterklaas nog niet eens in het land is, zijn wij al sinds begin oktober druk in de weer met de kerstplanning. Terwijl we daarmee bezig waren, kregen we een extra toepasselijk kleurboek toegezonden: Het enige echte kerstkleurboek voor volwassenen. Na een avondje kleuren was de kerststemming meteen aanwezig.

Het enige echte kerstkleurboek voor volwassenenWat je kunt verwachten van Het enige echte kleurboek voor volwassenen

Ideaal: kleuren bij de openhaard, met kerstkransjes (of nu nog kruidnoten, dat rekenen we ook goed) en een glasje glühwein of warme chocolademelk. Het liefst na een lange winterwandeling waar je al rozig van bent. Maar ook gewoon na het werk. Want kleuren betekent ontspannen en ontstressen. En na een drukke werkdag kan dat soms heel erg welkom zijn.

Met Het enige echte kleurboek voor volwassenen lukt dit zonder meer. En je bent ook nog eens meteen in kerststemming door de vele kerst- en wintergerelateerde kleurplaten.

Kerstbomen, rendieren, kerstballen, cadeautjes, kerstklokken, wanten, kerstsokken, koekmannetjes, sneeuwklokken, vallende sterren, kerstmannen, sneeuwpoppen, hulstblaadjes… Allemaal aanwezig in dit meer dan 100 pagina’s tellende kleurboek, die overigens ook erg leuk is voor kinderen.

Titel: Het enige echte kerstkleurboek voor volwassenen
Uitgever: BBNC uitgevers
Prijs: € 9,95

Bekijk op bol.com

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar. Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *