Mondaymorning wrapup! De favorieten van…

Door  |  0 reacties

Als je elke dag blogt voor een website als Like & Love (it!) dan heb je een zwaar leven. Elke dag spot je leuke hebbedingen, boeken, films, recepten en meer. Je wishlist wordt steeds langer en waar je maar kan deel je je tips. Dus ook hier. Elke maandag onze favorieten. Kijk je mee naar de favorieten van Laura & Sabine van deze week?

Favorieten

Alles over de favorieten van deze week

1. Nu nog snel bestellen voor Oud & Nieuw, deze glitter & glamour schoenen van TOMS. Hoog op het verlanglijstje van Laura!

2. Twee telefoons tegelijk opladen kan met de Foaster. Niet alleen lekker praktisch, ook nog leuk om te zien. Je moet er maar op komen.

3. Oeh, de perfecte outfit voor Oud & Nieuw. Deze jumpsuit past goed bij de TOMS schoentjes.

4. Wat een tof kleurboek, het Harry Potter kleurboek voor volwassenen. Daar gaan heel wat uurtjes van Laura in zitten de komende tijd!

5. Deze toffe kerstmuts spotte Laura op de Instagram-feed van Christmaholic. Dat wordt nog even snel naar Claire’s sjezen.

6. Oké, oké, er ligt al een vloerkleed maar voor de afwisseling zou dit leuke exemplaar prima passen bij Sabine thuis.

7. Houten poppetjes die je met de 36 bijgeleverde ‘outfits’ steeds weer een andere look kunt geven. Superleuk om cadeau te doen!

8. Laura is dol op retro en jeugdsentiment. Deze platenspeler bijvoorbeeld. Om verliefd op te worden!

9. Het wordt nog even een jaartje sparen, maar de volgende verbouwing is gepland bij Laura. De badkamer krijgt een volledige make-over. En deze ballen mogen dan in het nieuwe bad dobberen.

Welke van deze producten heb jij aan je favorieten-lijstje toegevoegd?

Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *