Mondaymorning wrapup! De favorieten van…

Door  |  0 reacties

Als je elke dag blogt voor een website als Like & Love (it!) dan heb je een zwaar leven. Elke dag spot je leuke hebbedingen, boeken, films, recepten en meer. Je wishlist wordt steeds langer en waar je maar kan deel je je tips. Dus ook hier. Kijk je mee naar de favorieten van Laura & Sabine van deze week?

Favorieten

Alles over onze favorieten van dit moment

1. Een ernstige serviesverslaving, dat heeft Laura. Of ze nu naar Loods5 of Ikea gaat, elke keer belandt er wel een bordje, kommetje of beker in de winkelwegen. Deze houten boterhammetjes komen er binnenkort bij. Tien keer laten staan is gelukt, maar ze zal en moet ze hebben.

2. Koop een paar goedkope Ikea-onderzetters en gebruik ze als muurbekleding. Een kind kan de was doen!

3. Gespot bij de supermarkt Deen: witte chocolade met speculoos. In een übertoffe verpakking. En je eet hem zo weg. Ben jij al onderweg naar de Deen?

4. Laura werd onlangs voor de derde keer tante – welkom lieve Evy-Linn – en dat betekende een zoektocht naar een origineel kraamcadeau. Bij Printcandy vond ze deze geweldige geboorteposter. In meerdere kleuren verkrijgbaar.

5. Big mama is watching you! Silver Mother is een nieuwe gadget die alles kan en weet. Na ja, alles…? Het apparaat kan je helpen herinneren aan je medicijnen, je laten weten als je kinderen thuis komen of je een seintje geven als je te weinig drinkt. We hopen hem binnenkort te testen, dan volgt er natuurlijk een uitgebreide review.

6. Kattenliefhebbers opgelet! We vonden de schattigste kattenbedden ooit op Etsy. Even sparen voor Dierendag of nu al diep in de buidel tasten?

7. Van dit soort plantenpotjes worden wij dus instant vrolijk. Op Etsy vonden we een shop met tientallen potjes. Ga daar maar eens uit kiezen!

8. Olijfolie is extra leuk als je de flesjes een mooi plekje in de keuken kunt geven. Met 5 Olive Oil is dat zeker het geval! Bekijk snel de verkooppunten in Nederland.

9. Hoewel we vrezen dat een echte winter er niet meer inzit, kun je nooit genoeg warme dekentjes hebben. Wat dacht je van dit grof gebreide kleed?

Hebben we weer een aanslag op jouw portemonnee gepleegd?

Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *