100% puur: gluten-, suiker- en koemelkvrij eten

Door  |  0 reacties

Bewust omgaan met voeding; dat is het hoofdthema van de blog van natuurvoedingsadviseur Dayenne Bos. Op Dayennefoodblog.com deelt zij o.a. gemakkelijke, snelle, niet al te dure, gezonde recepten. En in navolging daarvan ligt nu ook haar boek 100% puur in de winkel. Dit boek maakt het mogelijk om met het hele gezin gluten-, suiker- en koemelkvrij te eten.

100% puur: wat kun je verwachten?

100% puur, Dayenne BosTegenwoordig is het lastiger om onbewerkt voedsel in de winkel te vinden dan bewerkt voedsel. In 100% puur krijg je handvatten over hoe je met volwaardig natuurvoedsel een gezonde levensstijl kunt bereiken én dit ook kunt volhouden.

Dayenne doet dit niet alleen door je van de juiste informatie te voorzien (zo legt ze bijvoorbeeld uit wat de verschillende voedingsstoffen voor werking hebben), maar ook door praktische tips te delen.

Daarnaast bevat het boek ruim 100 recepten, welke allemaal vrij zijn van gluten, koemelk én geraffineerde suikers. Met handige icoontjes laat ze bij de recepten zien wat er wel en niet in zit qua voedingsstoffen.

Wat voor recepten vind je in het boek?

Bananenbrood met bosbessen, ei-spinaziemuffins, zomers stamppotje met schapenfeta, pastinaakfrietjes, komkommerrolletjes met guacamole en Hollandse garnaaltjes, geroosterde bloemkool met kippenerwten, groene smoothies, auberginelasagne…

Dit kookboek bewijst zonder twijfel dat je ook gevarieerd kunt eten als je de gluten, suikers en koemelk skipt.

Titel: 100% puur
Auteur: Dayenne Bos
Uitgeverij: Karakter Uitgevers
Prijs: € 19,95

Bekijk op bol.com

Voor deze review stelde de uitgever van het boek een exemplaar beschikbaar. Dit artikel bevat affiliatelinks.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *