Toffe Moederdag cadeautjes: een blije moeder gegarandeerd

Door  |  0 reacties

Ieder jaar is er één dag waarop je je moeder extra in het zonnetje zet en dat is natuurlijk op Moederdag. Dit jaar is dat op zondag 8 mei. Hoewel het eigenlijk een commercieel initiatief is, waarderen veel moeders het stiekem toch wel als er aan ze gedacht wordt. Om het je iets makkelijker te maken gingen wij op zoek naar de leukste Moederdag cadeautjes. Ennuh… heb je nu geen attente man die er aan denkt om er aan denkt om namens de kinderen wat voor jou te kopen, doe dit dan lekker zelf.

Moederdag cadeautjes

Alles over de leukste Moederdag cadeautjes

1. Chocolate is the answer, who cares what the question was. Ook op moederdag is chocola een goed cadeau. Bijvoorbeeld een van de goddelijke repen van Johnny Doodle.

2. Welke moeder doe je nu geen plezier met Rituals? De nieuwe limited summer edition The Ritual of Karma leent zich prima als Moederdag cadeautje.

3. Alle moeders verdienen af en toe even een middagje voor zichzelf. Lekker niksen, boekje lezen, zonnen. En waar gaat dat beter dan in zo’n kleurige hangmat… O, en mocht je moeder niet over twee stevige bomen in de tuin beschikken: er is ook een handige standaard te krijgen.

4. Nog even en we kunnen weer genieten van warme zomerdagen. Een mooi nieuw strandlaken is dan ook een fijn Moederdag cadeautje.

5. Keukenprinsessen reageren vast en zeker enorm enthousiast als je ze verrast met dit prachtige leren schort van Witloft. Het schort is er in talloze kleurencombinaties.

6. Tassen kun je nooit genoeg hebben. En daarmee is het dus een Moederdag cadeau bij uitstek. Deze handige en mooie paper bag bijvoorbeeld.

7. Voor de moeder die graag ontbijt met een verse smoothie en deze dan onderweg naar kantoor opdrinkt: een blender met handige beker.

8. Sokken zijn meestal een typisch Vaderdag cadeautje maar van deze vrolijke set Happy Sox in een giftbox met de tekst I love you mum wordt moeders vast heel blij.

9. En wat dacht je van een coole nieuwe zonnebril voor je lieve moeder? Zo eentje die je zelf ook hebt, of graag zou willen hebben. Kun je die mooi meteen lenen….

Ik zou van deze Moederdag cadeautjes stuk voor stuk blij worden. Zit er een geschikt cadeau voor jouw moeder tussen? 

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *