Urban jungle: groen, groener, groenst

Door  |  0 reacties

Als je Instagram-fan bent, kun je de nieuwe trend voor in huis haast niet missen: urban jungle. Liefhebbers van planten moeten deze trend wel geweldig vinden. Want hoe meer planten, hoe beter.  Maar ook accessoires zoals kussens, posters en vazen met botanische prints horen erbij.

Denk jij meteen ‘Help, ik heb geen groene vingers’ of ‘Arme planten, ik vergeet ze altijd water te geven’. Geen nood! Dan kun je nog steeds de urban jungle trend doorvoeren in huis. Kies dan voor cactussen en sanseveria’s bijvoorbeeld; die zijn niet zo dorstig en doen het prima met af een toe een beetje water. Of koop potten met een eigen waterreservoir. Die giet je vol met water en het reservoir doseert, zodat je plant nooit teveel of te weinig water krijgt. En natuurlijk voor lekker veel accessoires kiezen. Kijk je mee naar onze selectie van producten die prima passen bij de urban jungle trend?

Urban jungle

Alles over de leukste urban jungle items

1. Een verticale plantenbak is niet alleen een eyecatcher aan je muur, als je hem vult met kruidenplantjes ook nog eens reuze praktisch als je in de keuken aan de slag gaat.

2. Behalve planten horen ook bloemen thuis in de urban jungle. Deze groene glazen vaas met ruitjes reliëf heeft een diameter van 12 cm op het breedste punt en is 21,5 cm hoog.

3. Plantenhangers mogen niet ontbreken; deze zie je aan de lopende band voorbij komen als je door je tijdlijn op Instagram scrollt. De bloempotjes zijn o.a. gemaakt van bamboe en maïs en worden geleverd met touw en RVS haak.

4. Krukjes zijn altijd handig en multifunctioneel. Makkelijk als er veel bezoek is om snel extra zitplekken tevoorschijn te toveren en tot die tijd leuk als bijzettafeltje. Deze kruk met bamboe zitvlak roept jungle.

5. Een sierkussen met een niet van echt te onderscheiden vetplant past perfect in deze nieuwe trend. En kussentjes heb je toch eigenlijk nooit genoeg?

6. Planten ondersteboven ophangen onmogelijk? Niet met een sky planter! Door het briljante ontwerp hoef je niet bang te zijn dat er potgrond of water lekt.

7. Vind je cactussen leuk, maar houd je niet van stekels? Dan is deze vaas in de vorm van een cactus dé oplossing.

8. Deze stoere schaal van teakhout kun je gebruiken als fruitschaal, vullen met een plantje of gewoon ‘blanco’ neerzetten als accessoire.

9. Posters zorgen voor een snelle nieuwe look in huis. Met deze poster aan de muur hoef je niemand uit te leggen welke stijl jouw interieur heeft.

Persoonlijk ben ik gek op planten in huis (en in de tuin) dus in dat opzicht is groen voldoende aanwezig. En bij jou, heb jij je huis al omgetoverd in een urban jungle

Reacties

Sabine, moeder van twee broers en eigenaar van website Pukster, vliegt dagelijks heen en weer tussen school, werk en keuken en heeft ook nog eens tijd om voor Like & Love (it!) op zoek te gaan naar dingetjes voor haar wishlist. Recepten zal ze ook veel delen: bakken is voor haar een fijne ontspanning te midden van alle drukte.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *