Mondaymorning wrapup! De favorieten van…

Door  |  0 reacties

Als je elke dag blogt voor een website als Like & Love (it!) dan heb je een zwaar leven. Elke dag spot je leuke hebbedingen, boeken, films, recepten en meer. Je wishlist wordt steeds langer en waar je maar kan deel je je tips. Dus ook hier. Kijk je mee naar de favorieten van Laura & Sabine van afgelopen periode?

Favorieten november

1. Nog maar net in huis en nu al een van de meest gedragen kledingstukken van Laura; deze te gekke onesie van Charlie Choe. Kruik, boek & hond erbij en de koude weekenden zijn goed te overleven!

2. Een must have voor boekenwurmen. In dit boekendagboek houd je al je gelezen boeken bij en vind je mooie boekenlijstjes om in te vullen. Welke boeken zou jij bijvoorbeeld meenemen als je huis in brand staat?

3. Waarom hebben de artikelen van HEMA altijd zo’n hoog hebbuh-gehalte? Check dit krijtbord met verlichting nu!

4. Binnen een dag uitverkocht en nu al het boek van de eeuw; Judas. Geschreven door de zus van crimineel Willem Holleeder. Ruim 500 pagina’s dik, maar zo uitgelezen omdat het simpelweg blijft boeien en elke keer als je denkt dat het niet gekker kan…. ja, dus toch!

5. Op zoek naar een kerstcadeautje voor een reiziger in hart en nieren? Koop de Anywhere Travel Guide. Aan de hand van 75 opdrachtkaartjes haalt de gelukkige ontvanger meer uit elke reis.

6. Als fervent reiziger gaat deze ketting héél hard op de verlanglijst van Laura. Nu maar hopen dat iemand het leest!

7. Is jouw telefoon ook altijd zo snel leeg? Daar is een stijlvolle oplossing voor, deze oplaad-armband.

8. Brandweerman of -vrouw in je omgeving? In de webshop van Brandweetjes vind je de leukste cadeaus voor hen. Laura, als vrouw van een brandweerman, is helemaal verliefd op de rompertjes. Haast jammer dat er geen baby is!

9. Hebbuh! Deze toffe en stoere rugtas.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *